Sękacz regionalny (Zakład Ciastkarski Celina Benedykta Glińska)
Sękacz produkowany jest w oparciu o wiedzę i lokalne tradycje z użyciem lokalnych surowców. Gości na stołach nie tylko jako ozdoba i przysmak, ale również jako wieloletnia tradycja.
Dodana: 19 styczeń 2007 11:05
Zmodyfikowana: 19 styczeń 2007 11:05
Sękacz produkowany jest w oparciu o wiedzę i lokalne tradycje z użyciem lokalnych surowców. Gości na stołach nie tylko jako ozdoba i przysmak, ale również jako wieloletnia tradycja.
Smak
© 2018. Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2007-2013
FUNDUSZE EUROPEJSKIE - DLA ROZWOJU WOJEWÓDZTWA PODLASKIEGO
Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego – Instytucja Zarządzająca RPOWP